Bestillings-, Leverings- & Monteringsmuligheder

Sådan bestiller du

Når du har valgt den model, som passer til din terrasse, kan du se prisen ved at starte din bestilling. Du vælger blot størrelse, farve og tagtype. Herefter kommer prisen på overdækningen frem. Når du har bestilt din overdækning, vil du modtage en montagevejledning og en kort montagefilm. Læs mere herunder.

Kan du ikke få vores størrelser til at passe med den størrelse, du gerne vil have den i, vælger du blot overdækningen et nummer større. Overdækningen tilpasses på stedet i forbindelse med monteringen. Får du brug for hjælp undervejs, eller har du tekniske spørgsmål til vores produkter, så er vi klar på telefonen mandag til torsdag kl. 8 -15.
Telefon til support: 3080 7937.

Byg selv

Du vælger den model, som passer til dine ønsker og din terrasse. Under bestillingen vælger du størrelsen og den tagtype, du vil have i overdækningen og fortsætter til betalingen. Du bestemmer selv, om vi skal sende delene til dig, eller om du vil hente dem på vores lager. Får du brug for hjælp undervejs til hvordan du måler op eller mens du monterer, så ringer du blot til vores gratis teknisk support på telefon 3080 7937 mandag til torsdag kl. 8 -15. 

Kan du ikke få vores størrelser til at passe med den størrelse, du gerne vil have den i, skal du vælge overdækningen et nummer større. Overdækningen tilpasses på stedet i forbindelse med monteringen. Nedenfor kan du se, hvilket værktøj, vi anbefaler, du bruger:

Afkortersav, Dyksav, Vinkelsliber, Skruemaskine, Div. bor og bits

Byg selv med levering og opstartshjælp

Med ”Opstartshjælp” får du terrasseoverdækningen leveret af vores kompetente medarbejder, der har afsat 1 time på adressen. Her vil han sammen med dig lave en detaljeret gennemgang af de enkelte produkter, vejledning i evt. opskæring og selve i byggeprocessen. Levering og opstartshjælp koster fra 3.900 kr til 5.750 kr. inkl. moms.
Den faktiske pris vil blive oplyst i kurven ved bestilling. 
Får du brug for hjælp undervejs til hvordan du måler op eller mens du monterer, så ringer du blot til vores gratis teknisk support på telefon 3080 7937 mandag til torsdag fra
kl. 8 -15. 

Du vælger den model, som passer til dine ønsker og din terrasse. Under bestillingen vælger du størrelsen og den tagtype, du vil have i overdækningen og fortsætter til betalingen, hvor du vælger “Byg Selv med opstartshjælp”.

Kan du ikke få vores størrelser til at passe med den størrelse, du gerne vil have den i, vælger du blot overdækningen et nummer større. Overdækningen tilpasses på stedet i forbindelse med monteringen. Nedenfor kan du se, hvilket værktøj, vi anbefaler, du bruger:

Afkortersav, Dyksav, Vinkelsliber, Skruemaskine, Div. bor og bits

Vi bygger for dig

Vi regner en montagepris til dig ud fra fremsendte billeder af det sted terrasseoverdækningen skal monteres, model, produkter og størrelse. Herefter kan du læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet – Vi leverer og monterer i hele landet.

Ønsker du en pris kun på terrasseoverdækningen uden montage, skal du blot vælge størrelse og bredde under produktet og se prisen med det samme. Se hvordan under “Sådan bestiller du”.

Monteringsprisen vil variere alt efter bl.a. størrelse, produkter og omstændighederne omkring montagen.
Ved terrasseoverdækninger uden sider, vil montageprisen typisk ligge på ca. 18-25.000,00 kr. inkl. moms. Prisen for montage af terrasseoverdækning med sider ligger på ca. 30-40.000,00 kr. inkl. moms.

Nedenstående formular benyttes, hvis du gerne vil have tilbud på terrasseoverdækning med opmåling, levering og montering.
Er der spørgsmål undervejs, så sidder vi klar ved telefonen på man-tors mellem 8-15.

  • Vælg den ønskede model:
  • Her taster du den ønskede dybde i centimeter. Målt fra muren og ud.
  • Her taster du den ønskede bredde i centimeter. Målt langs muren.
  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.
    For at vi kan lave et tilbud til dig, beder vi dig vedhæfte 1-2 billeder af huset hvor du påtænker at terrasseoverdækningen skal monteres.

Kontaktinformation

Adresse

Strevelinsvej 24B
7000 Fredericia

Email

info@overdaekketterrasse.dk

Telefon

om overdækketterrasse.dk

Overdækketterrasse.dk - en del af Alument Outdoor Aps

I Alument Outdoor har vi leveret terrasseløsninger siden 2012.
Formålet med denne hjemmeside, er at tilbyde terrasseoverdækninger i  vedligeholdelsesfrie materialer af god kvalitet og til budgetvenlige priser.
Produkterne kan monteres af ”gør det selv folket”.

Det skal være nemt, trygt og billigt at bestille en terrasseoverdækning.
Selve byggeprocessen skal også være nem og tryg. Hvad enten du er klar til bygge selv eller gerne vil have hjælp til at komme i gang.

Uanset hvilken måde du bestiller din terrasseoverdækning på, så er vi med dig hele vejen også i den indledende idefase. Derfor kan du ringe til vores gratis teknisk support på telefon 3080 7840 mandag til torsdag kl. 8-15.

Firmaet ligger på Strevelinsvej 24B i Fredericia. Her har vi kontor og lager. Vores udstilling finder du på HUSET-Middelfart Hindsgavl alle 2 i Middelfart.

Support til byggeri og bestilling

Nicolaj Ninn


Telefon: 3080 7937
Teknisk support kan træffes mandag til torsdag fra 8-15.