Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget fald, skal der være på taget?

Vi anbefaler et fald på 12 cm. pr. meter. Det kan dog være nødvendigt at gå på kompromis med fladet. I det tilfælde, skal spor i spærene udvides. Se billede under Montagevejledninger >>

Jeg skal have skydeglas, faste glas eller aluplank i siderne. Hvordan måler jeg op til disse produkter?

Vi anbefaler at overdækningen monteres først, derefter måles op til produkterne i siderne. Dette gælder også, hvis du bestiller med glas i taget, da den endelige hældning på taget, er afgørende for længde på glasset.

Efterbestiller af produkter til sider eller glas vil tage ca. 3-4 uger.

Ved bestilling indtaster du den samlede ordre inkl. produkterne til siderne. Skulle den endelige opmåling afvige +/- 5 cm. vil det ikke for betydning for prisen.

Bestiller du med policarbonat i taget, vil disse tagplader kommer med i første levering. Ved tilpassede mål, tilskæres policarbonat pladerne nemt med rund- eller dyksav.

Skal der laves en sokkel til overdækningen?

Der skal altid minimum punktstøbes for stolperne. Beton-stolpefødder medfølger IKKE. Vi anbefaler at der graves huller på 40 x 40 x 70 cm. for hver stolpe og heri fyldes beton. På den måde har du mere fleksibelt på både højde, dybde og længdemål.

Ønsker du at regnvand skal rørfører væk, til faskine eller regnvandsledning, kan punktstøbningen på den stolpe som du vælger til nedløb, sænkes 20 cm. under terræn.

Skal der skydeglas, faste glas eller Aluplank i siderne, skal der være et lige og stabilt underlag for disse produkter. Udføres enten med randfundament i beton eller der nedstøbes et bærende aluminiumsprofil.

Kan i monterer overdækningen for mig?

Vi kan også tilbyde montering af løsningen for dig. Der kan dog i perioder være lang ventetid på montering.

Prisen for montering kan ligge på alt fra 15.000 til 50.000 kr. alt efter størrelse, produkter og monteringsforhold. Så der kan sparres mange penge, ved at monterer selv – og det er hele formålet med overdaekketterrasse.dk

Jeres standardmål på overdækningerne passer ikke til mine ønsker – hvad gør jeg?

Bestil overdækninger en størrelse længere og- eller dybere og tilpas nemt under montering. Se billede under Montagevejledninger >>

Højden på stolperne er 250 cm. og tilpasses nemt til den ønskede højde.

Jeg har udhæng på mit hus. Hvordan skal jeg monterer her?

Har du udhæng på huset, vil ”stern-montering” ofte være en fordel, for at opnå en tilfredsstillende højde på overdækningen. Under ”Tilbehør” finder du ”sternbeslag” Link hertil >>

Tæl hvor mange spærender du har på huset, som overdækningen vil dække og bestil lige så mange ”sternbeslag” (se billeder under ”montering”)

Der vil være en lille afstand mellem tagrenden på det eksisterende hus og bag-remmen på overdækningen. Her kan der monteres et lille pladebuk for tæthed. Dette pladebuk er ikke en del af din bestilling, da vi ikke kender målene på denne, før efter montering af overdækningen.

Skal du have skydeglas, faste glas eller Aluplank i siderne, vil der ved bestilling til ”gavlender” følge aluplank med til trianglen. Tilpasses hældning på taget. (se billeder under ”montering”)

Husk at lægge afstanden fra forkant tagrende til husmur til længde målet i gavl-ender, når du bestiller.

Jeg er frisk på at gå i gang med monteringen selv, men hvad nu hvis jeg gå ”kold” undervejs?

Det er meget nemme materialer at arbejde med, også selv hvis der skal tilpasses. En smule håndværksmæssig indsigt, er selvfølgelig en fordel.

Har du ikke det, så få en ”god ven” eller en lokal håndværker til at hjælpe dig. Vores gratis support er der altid til at hjælpe, hvis det skulle blive nødvendigt. Her vil du kunne få råd og vejledning af de mest erfarne folk i branchen.

Kan jeg sparre fragten og hente materialerne hos jer?

Ja, det kan du. Vi har lager på Karetmagervej 27b, 7000 Fredericia. Bestillingen skal dog altid foregå via hjemmesiden.

Kontaktinformation

Adresse

Karetmagervej 27
7000 Fredericia

Email

info@overdaekketterrasse.dk

Telefon

om overdækketterrasse.dk

Teknisk support

Overdækketterrasse.dk - en del af Alument Outdoor Aps

I Alument Outdoor har vi leveret terrasseløsninger siden 2012.
Formålet med denne hjemmeside, er at tilbyde terrasseoverdækninger i  vedligeholdelsesfrie materialer af god kvalitet og til budgetvenlige priser.
Produkterne kan monteres af ”gør det selv folket”.

Det skal være nemt, trygt og billigt at bestille en terrasseoverdækning.
Selve byggeprocessen skal også være nem og tryg. Hvad enten du er klar til bygge selv eller gerne vil have hjælp til at komme i gang.

Uanset hvilken måde du bestiller din terrasseoverdækning på, så er vi med dig hele vejen også i den indledende idefase. Derfor kan du ringe til vores gratis teknisk support på telefon 3080 7840 mandag til torsdag kl. 8-15.

Firmaet ligger på Karetmagervej 27B i Fredericia. Her har vi kontor og lager. Vores udstilling finder du på HUSET-Middelfart Hindsgavl alle 2 i Middelfart.

Nicolaj Ninn

Telefon: 3080 7937
Teknisk support kan træffes mandag til torsdag fra 8-15.