Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget fald skal der være på taget?

Vi anbefaler et fald på 12 cm. pr. meter. Det kan dog være nødvendigt at gå på kompromis med faldet. I det tilfælde, skal spor i spærene udvides. Se billede under Montagevejledninger >>

Jeg skal have skydeglas, faste glas eller aluplank i siderne. Hvordan måler jeg op til disse produkter?

Vi anbefaler at overdækningen monteres først, derefter måles op til produkterne i siderne. Dette gælder også, hvis du bestiller med glas i taget, da den endelige hældning på taget, er afgørende for længde på glasset.

Efterbestilling af produkter til sider eller glas vil tage ca. 3-4 uger.

Ved bestilling indtaster du den samlede ordre inkl. produkterne til siderne. Skulle den endelige opmåling afvige +/- 5 cm. vil det ikke få for betydning for prisen.

Bestiller du med polycarbonat i taget, vil disse tagplader komme med i første levering. Ved tilpassede mål, tilskæres polycarbonat pladerne nemt med rund- eller dyksav.

Skal der laves en sokkel til overdækningen?

Der skal altid punktstøbes for stolperne.
Beton-stolpefødder medfølger IKKE.
Vi anbefaler at der graves huller på 40 x 40 x 70 cm. for hver stolpe og heri fyldes beton. På den måde har du mere fleksibelt på både højde-, dybde- og længdemål.

Ønsker du at regnvand skal rørføres væk til faskine eller regnvandsledning, kan punktstøbningen på den stolpe, som du vælger til nedløb, sænkes 20 cm. under terræn.

Skal der skydeglas, faste glas eller aluplank i siderne, skal der være et lige og stabilt underlag for disse produkter. Underlaget udføres enten med randfundament i beton eller der nedstøbes et bærende aluminiumsprofil.

Kan i montere overdækningen for mig?

Vi kan også tilbyde montering af løsningen for dig. Der kan dog i perioder være lang ventetid på montering. 

Prisen for montering kan ligge på alt fra 15.000 til 50.000 kr. alt efter størrelse, mængden af produkter og monteringsforhold, så der kan spares mange penge ved at monterer selv – og det er hele formålet med overdaekketterrasse.dk

Jeres standardmål på overdækningerne passer ikke til mine ønsker – hvad gør jeg?

Bestil overdækninger en størrelse længere og/eller dybere og tilpas nemt under montering. Se billede under Montagevejledninger >>

Højden på stolperne er 250 cm. og tilpasses nemt til den ønskede højde.

Jeg har udhæng på mit hus. Hvordan skal jeg monterer her?

Har du udhæng på huset, vil sternmontering ofte være en fordel for at opnå en tilfredsstillende højde på overdækningen. Under menupunktet ”Tilbehør” finder du sternbeslag Link hertil >>

Tæl hvor mange spærender, du har på huset, som overdækningen vil dække og bestil lige så mange sternbeslag (se billeder under ”montering”)

Der vil være en lille afstand mellem tagrenden på det eksisterende hus og bagremmen på overdækningen. Her kan der monteres et lille pladebuk for tæthed.
Dette pladebuk er ikke en del af din bestilling, da vi ikke kender målene på denne, før montering af overdækningen.

Skal du have skydeglas, faste glas eller aluplank i siderne, vil der ved bestilling til gavlender medfølge aluplank til inddækning i trianglen. Aluplanken tilpasses hældningen på overdækningen (se billeder under ”montering”).

Husk at lægge afstanden fra forkant tagrende til husmur til længdemålet i gavlender, når du bestiller.

Jeg er frisk på at gå i gang med monteringen selv, men hvad nu hvis jeg går i stå undervejs?

Det er meget nemme materialer at arbejde med, også selv hvis der skal tilpasses. En smule håndværksmæssig indsigt er selvfølgelig en fordel.

Har du ikke det, så kan du bestille overdækningen med opstartshjælp eller inkl. montage. I perioder med lang ventetid på montage, kan det være en fordel at få den lokale håndværker til at hjælp med montagen.
Du kan også få hjælp ved at ringe til vores gratis support man-tors kl. 8-15.
Her vil du kunne få råd og vejledning af vores produktekspert.

Kan jeg spare fragten og hente materialerne hos jer?

Ja, det kan du. Du vælger blot “afhentning”, når du har lagt bestillingen i kurven. Du vil blive kontaktet, når varerne er pakket og klar til afhentning fra vores lager.
Vores lager ligger på adressen Strevelinsvej 24B, 7000 Fredericia.
Bestillingen skal dog altid foregå via hjemmesiden.

Kontaktinformation

Adresse

Strevelinsvej 24B
7000 Fredericia

Email

info@overdaekketterrasse.dk

Telefon

om overdækketterrasse.dk

Teknisk support

Overdækketterrasse.dk - en del af Alument Outdoor Aps

I Alument Outdoor har vi leveret terrasseløsninger siden 2012.
Formålet med denne hjemmeside, er at tilbyde terrasseoverdækninger i  vedligeholdelsesfrie materialer af god kvalitet og til budgetvenlige priser.
Produkterne kan monteres af ”gør det selv folket”.

Det skal være nemt, trygt og billigt at bestille en terrasseoverdækning.
Selve byggeprocessen skal også være nem og tryg. Hvad enten du er klar til bygge selv eller gerne vil have hjælp til at komme i gang.

Uanset hvilken måde du bestiller din terrasseoverdækning på, så er vi med dig hele vejen også i den indledende idefase. Derfor kan du ringe til vores gratis teknisk support på telefon 3080 7840 mandag til torsdag kl. 8-15.

Firmaet ligger på Strevelinsvej 24B i Fredericia. Her har vi kontor og lager. Vores udstilling finder du på HUSET-Middelfart Hindsgavl alle 2 i Middelfart.

Nicolaj Ninn

Telefon: 3080 7937
Teknisk support kan træffes mandag til torsdag fra 8-15.